Houden van...

wo. 10 nov. 2010      20u00

Het beleven ervan kent twee vormen: het "koppel" en de "vriendschap". Elke andere relationele vorm zoals broer-zus, moeder-kind, neef-nicht enz. wordt door deze twee vormen overstegen.

Wanneer men onbewust, bewust, bewustverruimd evolueert kan dit "houden van" niet in waarheid ontstaan. Dit omdat deze spirituele groeiprocessen ons in de illusie van de werkelijkheid (gevoelens + denken) houden, gewoonweg omdat de geest ons manipuleert.

Om in ware liefde onszelf te mogen zijn is er zielekracht vanuit de TOTALE realiteit nodig. Omdat de waarheid een GEDEELD begrip is, dienen wij dus vanuit zieleniveau te leren delen.

Deze "ZIJNSTOESTAND" bevrijdt ons van de spirituele en fysieke onkunde. Dit om de kunde van ons MENS zijn als bevrijding te kunnen ervaren.

Dus, deel en er wordt gedeeld, is de BASIS om "houden van" uit de illusie te halen.

Laat u dus niet doen, maar laat toe wat WAAR is. Zodoende is de zielekracht die werkt met intuïtie en geweten uw dirigent, en blijft het spiritueel groeiproces verleden tijd.
Deze overwinning op uw ego materialiseert de waarheid, en is het begin van uw "ZIJN" in gedeeldheid.

 

Inkom: €8


Alle lezingen vinden plaats in het bovenzaaltje van  ‘Kaffee A Capella’, Godshuizenlaan 33, 9000 Gent.  Deuren open vanaf 19.30u
Ons zaaltje heeft enkel plaats voor een 50 à 55-tal personen. Gelieve dus vooraf en tijdig te reserveren a.u.b!  Om praktische redenen vragen wij tevens de naam & voornaam van de persoon / personen die u zal / zullen vergezellen, te melden!
Bij voorbaat van harte dank!

RESERVATIES:  0032(0)499 733 610 (ma-vr van 14u tot 18u) / 0032(0)499 182179 (ma-vr van 18u-20u -