Wat gebeurt er tussen dood en wedergeboorte?

Jana (voorheen Jan) Willems

wo. 9 nov. 2011   20u00

Als we zowel ons leven als de dood op een veel dieper niveau willen begrijpen, dan is het onvermijdelijk om de verschillende oorzaken en invloeden die ons bewustzijn, geest, ziel en lichaam vormen nader te beschouwen.

Vanuit esoterisch standpunt kan men de verschillende ontwikkelingsfasen en transformaties zowel tijdens het leven als bij de dood beter begrijpen waardoor misvattingen omtrent het zelf worden vermeden.

De invloeden van de planeten op het geesteslichaam zijn inherent verbonden met de ontwikkeling van ons zielenleven. Tussen dood en wedergeboorte gaat de mens zijn geesteslichaam onder deze invloeden transformeren via verschillende stadia, wat op zijn beurt doorweegt op het zielenbewustzijn.

Jana Willems bespreekt diepgaand vanuit eigen ervaring de verschillende fasen die we doorlopen, tussen dood en wedergeboorte.

Jana heeft al vanaf zijn kindertijd helderziende ervaringen, uittredingen en levendige herinneringen aan vorige levens. Via studie getoetst aan eigen helderziende waarnemingen en cosmische ervaringen en de realisatie van de uiteindelijke helderlicht natuur, is hij zich uitgebreid gaan verdiepen in de aardse en geestelijke werelden. Hij werkt momenteel als kunstenaar en spiritueel therapeut.

Locatie lezingen: ‘Kaffee A Capella’ (1ste verd.) Godshuizenlaan 33, Gent. Recht tegenover het Bijlokemuseum (info over de wegenwerken hier.).
Op wandelafstand (±14 min.) van het station Gent Sint-Pieters. 
Na 19:00u is er gratis parkeerplaats op de Koning Leopold II-laan ( 't Citadelpark) en op de Louis Pasteurlaan (Bijlokehof). Beiden op wandelafstand (±7-8 min.) van A Capella.
Wie onmiddellijk een parkeerplaats wenst (gezien de vervelende wegenswerken aan de R40), kan beter gebruik maken van de parkeergarage op het Sint-Pietersplein, die bevindt zich op wandelafstand (±10 min.) van A Capella. Meer info daarover op de site van Parkeerbedrijf Gent.

Reservaties: ma-vr. van 15u-20u   0032(0)495 63 00 73 begin_of_the_skype_highlighting Vrij 0032(0)495 63 00 73 end_of_the_skype_highlighting* of e-mail via·reservatieformulier.

Beperkte plaatsen! Gelieve dus vooraf en tijdig te reserveren. De plaatsen worden altijd gereserveerd op volgorde van inschrijving! Om praktische redenen vragen wij tevens naam & voornaam van de persoon die u zal vergezellen, te melden! Bij voorbaat dank! Sms'en kan ook op bovenstaand nummer. Vergeet dan a.u.b. niet naam, voornaam, telefoonnr. en/of e-mail adres te melden.