Occulte verhalen

Nicole Meskens & Eric Cornand

woensdag 1 januari 2012 om 20u00

Iedereen herinnert zich wellicht de woorden "there are more things in heaven and earth, Horatio, than are dreamt of in your philosophy."

Onverklaarbare zaken die mensen met open ogen en wakkere geesten beleefd hebben, zijn voor hen realiteit. Ongetwijfeld zijn er heel wat mensen die in de loop van hun leven psi-ervaringen meegemaakt hebben, doch de drempel om er over te vertellen is vaak groot. De angst om belachelijk gemaakt te worden, en als psychisch instabiel beschouwd te worden, snoert hen de keel.
Eric en Nicole zullen deze avond inleiden door open te vertellen over wat men "occulte" ervaringen noemt. Zij nodigen tevens het publiek uit om hun voorbeeld te volgen, zodat er heel wat stof tot een boeiende samenspraak kan ontstaan, en er eventueel verklaringen voor deze bijzondere gebeurtenissen kunnen gevonden worden.

 

Inkom: €8

 

Locatie lezingen: ‘Kaffee A Capella’ (1ste verd.) Godshuizenlaan 33, Gent. Recht tegenover het Bijlokemuseum (info over de wegenwerken hier.).
Op wandelafstand (±14 min.) van het station Gent Sint-Pieters. 
Na 19:00u is er gratis parkeerplaats op de Koning Leopold II-laan ( 't Citadelpark) en op de Louis Pasteurlaan (Bijlokehof). Beiden op wandelafstand (±7-8 min.) van A Capella.
Wie onmiddellijk een parkeerplaats wenst (gezien de vervelende wegenswerken aan de R40), kan beter gebruik maken van de parkeergarage op het Sint-Pietersplein, die bevindt zich op wandelafstand (±10 min.) van A Capella. Meer info daarover op de site van Parkeerbedrijf Gent.

Reservaties:
ma-vr. van 15u-20u  +32 495 63 00 73 begin_of_the_skype_highlighting Vrij +32 495 63 00 73 end_of_the_skype_highlighting* of e-mail via·reservatieformulier.

Beperkte plaatsen! Gelieve dus vooraf en tijdig te reserveren. De plaatsen worden altijd gereserveerd op volgorde van inschrijving! Om praktische redenen vragen wij tevens naam & voornaam van de persoon die u zal vergezellen, te melden! Bij voorbaat dank! Sms'en kan ook op bovenstaand nummer.