Lezing mrt. 2012 - Scheppingsverhaal ... van de Maya's

Gastspreker: Bart De Jonghe

woensdag 14 maart 2012 om 20u00

De Maya's, een volk uit midden- en Zuid-Amerika met een sterk geëvolueerd bewustzijn kende zijn grootste opbloei ongeveer 1000 jaar geleden. Hun nauwkeurige kennis over de beweging van de hemellichamen, de andere dimensies en de onzichtbare wereld gaat voorbij eender welke hedendaagse westerse wetenschap.

Deze avond bestaat uit een lezing waarin Bart het scheppingsverhaal gebaseerd op de kennis van synchroniciteit van de Maya's uitlegt. Het heeft vooral tot doel om je kijk op de realiteit te shiften van 'lineair denken en/of circulair voelen' naar 'radiaal weten'. Met andere woorden, als je het verhaal laat inwerken, stemmen je mannelijke en vrouwelijke kant zich op elkaar af zodat je Innerlijk Kind (IK-ben-aanwezigheid) zich weer kan 'tonen'.
Dit verhaal doet je kijk op de realiteit verrassend vernieuwen en tracht klaarheid te scheppen in o.a. waar komt die datum 21/12/2012 in Godsnaam vandaan?

Wat is de ware betekenis achter het verhaal van de Christus en wat is zijn verbinding met het getal 13?
Is er nog hoop voor de mensheid of stevenen we regelrecht af op het 'einde der tijden'?
En is er een 'sleutel' die ons de mogelijkheid biedt om onszelf te bevrijden uit deze gekke wereld?
Wat wisten ze van heilige geometrie en waarom bouwden ze piramides en andere tempels? Eventueel maken we linken met de piramides in Egypte.
Toverend met getallen en symbolen, toch op een duidelijke manier, laat hij u beter kennis maken met de maya kennis.
Het gaat niet over een einde van de wereld, als ik dit reeds mag verklappen. aan doem-denken doen we niet mee. Einde van de wereld? ik weet alleen dat er sprake is over een nieuw begin!  maar dat is inderdaad een ander en mooier verhaal! ! !

Van harte welkom iedereen!

 

Bart De Jonghe over zichzelf. "Ik ben Bart De Jonghe, geboren als ritmische krijger / magnetische storm, op de zevende dag van de electrische maan van dienstbaarheid in het jaar van de solaire tovenaar / zelfbestaande aarde ... Klinkt heel wat avontuurlijker dan '26 sept 1975' hé. Altijd 'geweten' dat er meer is dan wat onze fysieke ogen kunnen zien, en sinds de Mayaanse kennis (opnieuw) op mijn pad kwam, kan ik hier ook woord en beeld aan geven. De Mayakalender is in 4 x 7 woorden 'de blauwdruk van natuurlijke tijd en bewustzijn, en bovendien perfect hulpmiddel om de collectieve kwamtumsprong van de winterzonnewende in 2012 tot een goed einde 'nieuw begin' te brengen".

Meer info: www.tzolkin.be of www.mytzolkin.com

 

Inkom: €8

Locatie lezingen: ‘Kaffee A Capella’ (1ste verd.) Godshuizenlaan 33, Gent. Recht tegenover het Bijlokemuseum (info over de wegenwerken hier.).
Op wandelafstand (±14 min.) van het station Gent Sint-Pieters. 
Na 19:00u is er gratis parkeerplaats op de Koning Leopold II-laan ( 't Citadelpark) en op de Louis Pasteurlaan (Bijlokehof). Beiden op wandelafstand (±7-8 min.) van A Capella.
Wie onmiddellijk een parkeerplaats wenst (gezien de vervelende wegenswerken aan de R40), kan beter gebruik maken van de parkeergarage op het Sint-Pietersplein, die bevindt zich op wandelafstand (±10 min.) van A Capella. Meer info daarover op de site van Parkeerbedrijf Gent.

Reservaties:
ma-vr. van 15u-20u  +32 495 63 00 73 begin_of_the_skype_highlighting Vrij +32 495 63 00 73 end_of_the_skype_highlighting* of e-mail via·reservatieformulier.

Beperkte plaatsen! Gelieve dus vooraf en tijdig te reserveren. De plaatsen worden altijd gereserveerd op volgorde van inschrijving! Om praktische redenen vragen wij tevens naam & voornaam van de persoon die u zal vergezellen, te melden! Bij voorbaat dank! Sms'en kan ook op bovenstaand nummer.