Vele misverstanden verduidelijkt

Datum: 13 maart 2013

Gastspreker: Leonard Van Hoeywegen

Aanvang voordracht: 20u00

Over magie, bezetenheid en de oplossing daartegen, het exorcisme doen vele verhalen de ronde. Het is de gewoonte om wat magie betreft deze onder te verdelen in witte en zwarte magie, terwijl er zo veel meer gradaties zijn en die zwart-wit onderverdeling onmogelijk kan gemaakt worden.

Ook bezetenheid kent vele vormen en komt slechts in zeldzame gevallen overeen met de demonische bezetenheid die de film ‘The Exorcist’ ons toont.

Deze film sluit meteen aan bij het onderdeel ‘exorcisme’, eveneens een thema waar veel verhalen de ronde over doen, doch die verhalen benaderen nauwelijks de realiteit.

 

Op deze thema-avond zal zeer duidelijk worden dat magie zeer diverse vormen kent, zelfs vormen die totaal ongekend zijn terwijl we er allemaal reeds meermaals zonder het te weten mee in contact gekomen zijn. Vaak schokkende realiteiten zullen aan het licht gebracht worden van de zwaarste vorm van zwarte magie die wij met z’n allen kennen én als positief zien. Ook het apocalyptische ‘teken van het beest’ zal hierbij verduidelijkt worden.

Uiteraard komen ook de middelen aan bod waarmee iedereen zich op vaak zeer eenvoudige wijze tegen ongewilde beïnvloeding van buitenaf kan beschermen.

Deze thema-avond is een aanrader voor eenieder die een dieper inzicht wil verwerven in de ware aard van veel besproken doch in werkelijkheid weinig echt gekende occulte zaken.

Leonard Van Hoeywegen heeft meer dan 30 jaar ervaring met de occulte, esoterische wereld. De praktijkervaring als paragnost, helderziende en exorcist en het begeleiden van vele mensen door hun levensfases heeft hem tot ervaringsdeskundige gemaakt op de diverse vlakken die met spiritualiteit, het occulte en diepere levenswijsheden te maken hebben.

 

Na het theoretisch 1e deel is er na een korte pauze in het 2e deel ruim de mogelijkheid om vragen te stellen en met mekaar in dialoog te gaan.

 

Inkom: 8 €

 

Locatie lezingen: ‘Kaffee A Capella’ (1ste verd.) Godshuizenlaan 33, Gent. Recht tegenover het Bijlokemuseum. 
Op wandelafstand (±14 min.) van het station Gent Sint-Pieters. 
Na 19:00u is er gratis parkeerplaats op de Koning Leopold II-laan ( 't Citadelpark) en op de Louis Pasteurlaan (Bijlokehof). Beiden op wandelafstand (±7-8 min.) van A Capella.
Wie onmiddellijk een parkeerplaats wenst, kan beter gebruik maken van de parkeergarage op het Sint-Pietersplein, die bevindt zich op wandelafstand (±10 min.) van A Capella. Meer info daarover op de site van Parkeerbedrijf Gent.

Reservaties:
ma-vr. van 15u-20u  +32 495 63 00 73* of e-mail via·reservatieformulier (Nicole)

Beperkte plaatsen! Gelieve dus vooraf en tijdig te reserveren. De plaatsen worden altijd gereserveerd op volgorde van inschrijving! Om praktische redenen vragen wij tevens naam & voornaam van de persoon die u zal vergezellen, te melden! Bij voorbaat dank! Sms'en kan ook op bovenstaand nummer.