Datum: 12 juni 2013

Gastspreker: Jana Willems

Aanvang voordracht: 20.00 uur

Al vanouds spelen Engelen een grote rol in verschillende religies over heel de wereld.

 

De diepere betekenis staat in verband met ons lichaam en de verschillende geesteslichamen of kwaliteiten die in ieder mens aanwezig zijn, maar soms nog in onbewuste staat.

 

Het bewust maken van die kwaliteiten, maakt dat de beoefenaar zijn mogelijkheden en inzichten vergroot en daarmee het mysterie van het leven en zijn beproevingen op een heel andere manier leert ervaren.

 

Een van de meest voorkomende angsten bij de mensen van deze tijd is hun eenzaamheid en hun angst voor de dood.

 

In deze voordracht zullen we samen je innerlijke relatie en je bewustwording van uw Goddelijke kern terug activeren. Zo kan je de Engelen anders begrijpen en ook je eigen leven op een hoger niveau brengen.

 

Leven vanuit de innerlijke bron van licht en liefde is voor iedereen met goede intenties mogelijk en is een ware zege om onder de mensen te brengen.

 

Spreekster Jana Willems werkt en spreekt hier vanuit eigen beleving en zal ook in jou je kern van licht activeren en terug verbinden.

 

Laat het licht terug in de mens komen en de mensheid zo de volgende stap zetten naar een vredevolle samenleving.

 

 

Inkom: 8 €

 

Locatie lezingen: ‘Kaffee A Capella’ (1ste verd.) Godshuizenlaan 33, Gent. Recht tegenover het Bijlokemuseum. 
Op wandelafstand (±14 min.) van het station Gent Sint-Pieters. 
Na 19:00u is er gratis parkeerplaats op de Koning Leopold II-laan ( 't Citadelpark) en op de Louis Pasteurlaan (Bijlokehof). Beiden op wandelafstand (±7-8 min.) van A Capella.
Wie onmiddellijk een parkeerplaats wenst, kan beter gebruik maken van de parkeergarage op het Sint-Pietersplein, die bevindt zich op wandelafstand (±10 min.) van A Capella. Meer info daarover op de site van Parkeerbedrijf Gent.

Reservaties:
ma-vr. van 15u-20u  +32 495 63 00 73* of e-mail via·reservatieformulier (Nicole)

Beperkte plaatsen! Gelieve dus vooraf en tijdig te reserveren. De plaatsen worden altijd gereserveerd op volgorde van inschrijving! Om praktische redenen vragen wij tevens naam & voornaam van de persoon die u zal vergezellen, te melden! Bij voorbaat dank! Sms'en kan ook op bovenstaand nummer.