Datum: 27 november 2013

Gastspreker: Lode Driscart

Aanvang voordracht: 20u00

"Ingewijden beoordelen het lagere met de maatstaf van het Hogere; wetenschappers beoordelen het Hogere met de beperkingen van het lagere".

Ingewijden hebben ons steeds hemelse geschenken meegebracht en uitgedeeld, ze hebben ons alles gegeven. Indien wij deze geschenken niet aanvaarden en ter plaatse blijven trappelen zullen zij, ondanks al hun inspanningen en opofferingen, alles terugnemen en ons als wees achterlaten.

De Kosmische Orde stuurt ons regelmatig Heiligen, Wijzen, Ingewijden en Meesters, om ons in onze spirituele evolutie te helpen en bij te staan, maar als we niet willen luisteren zullen wij andere leermeesters tegenkomen onder de vorm van tegenspoed, mislukking, ziekte, armoede, miserie, ontgoocheling ... en deze instructeurs zullen onverbiddelijk zijn. 

De laatste boodschap van de Ingewijden luidt als volgt:

"Leef zoals broers en zusters en reik elkaar de hand, heb elkaar lief en herstel het Koninkrijk van God op aarde zoals in het vroegere Satya-yuga tijdperk en later in het tijdperk van Ram".

 

Indien wij geen gevolg geven aan deze boodschap, zal het beest zijn macht verder verspreiden en zal niets van het goede overblijven. Het beest dirigeert momenteel alles mechanisch en automatisch, het wil een tijdperk van namaakmensen, robots en zombies en wanneer we onze ogen durven openen is het heel goed bezig. 

Wie zich niet in dienst stelt van het licht, stelt zich noodzakelijkerwijs in dienst van de duisternis. Deze wet is onverbiddelijk. Vrijwillig of niet, bewust of niet, als je niet voor de Hemel kiest, begeef je je automatisch op weg naar de duisternis.

Zolang de liefde afwezig is zullen er religies en systemen bestaan die de mens nooit naar God kunnen leiden. Wanneer de liefde aanwezig is, zal er geen uiterlijke religie, met al haar praal en rituelen, meer nodig zijn, want de religie zal in ons binnenste gegrift zijn en zich uiterlijk manifesteren in goedheid, zachtheid, vrede, harmonie, uitstraling en licht.

Niemand kan ongedaan maken wat de Kosmische Orde voor de kinderen van God heeft voorbereid.

Inkom:  8 Euro

 

Locatie lezingen: "Kaffee A Capella" (1ste verd.) Godshuizenlaan 33, Gent.                         Recht tegenover het Bijlokemuseum.

Op wandelafstand (+- 14 min.) van het station Gent Sint-Pieters.

Na 19.00 u is er gratis parkeerplaats op de Koning Leopold II-laan ( 't Citadelpark)               en op de Louis Pasteurlaan (Bijlokehof). Beiden op wandelafstand (+- 7 - 8 min.)         van A Capella.

Wie onmiddelijk een parkeerplaats wenst, kan gebruik maken van de Parkeergarage op het Sint-Pietersplein, die bevindt zich op wandelafstand (+- 10 min.)                                    van A Capella.

Meer info daarover op de site van Parkeerbedrijf Gent.

 

Reservaties:

ma-vr van 15u-20u    +32 495 63.00.73* of e-mail via het reservatieformulier op de website.

 

Beperkte plaatsen!

gelieve dus vooraf en tijdig te reserveren. De plaatsen worden altijd gereserveerd in volgorde van inschrijving!

Om praktische redenen vragen wij tevens naam & voornaam van de persoon die u zal vergezellen, te vermelden! 

Bij voorbaat dank! Sms'en kan ook op bovenstaand nummer.