Datum: 24 september 2014

Gastspreker: Stephan Maegh

Aanvang voordracht: 20u00

Gelaatkunde of Face Reading,

bestaat al sinds eeuwen.

Het laat ons toe om bepaalde zaken over jezelf en de ander te vertellen, gaande van karakter, relatie, gezondheid, ... .

Verschillende kenmerken zoals de afstand tussen de ogen, de stand van de oren, de stand van het haar, de lichaamsstructuur, de kleur van de huid, ... kunnen ons heel veel informatie verschaffen over het karakter van onszelf of de persoon met wie we in relatie staan. Is dit nu familie, je baas, je klant, het komt allemaal tot uiting op je gelaat.

Physiognomie kan ons inzicht geven waarom we bepaalde beslissingen nemen, waarom we beter met die persoon overeen komen dan met die ander, ...

Het gelaat is een effectief en opmerkelijk instrument voor communicatie en, zonder dat we het beseffen lezen we dagelijks wel tientallen gezichten zonder dat we er bij stil staan welke informatie en kracht deze gelaatsuitdrukkingen hebben. Gelaatkunde is zeker en vast een kunst en kunde welke is gebaseerd op specifieke methoden en observaties. 

Er ligt een hele wereld vol "natuurlijk" geschreven geheimen en precieze informatie op je gezicht, in een speciale taal die jij kan leren decoderen.

 

Woorden kunnen oneerlijk zijn,

acties kunnen bedrieglijk zijn,

maar een gezicht liegt nooit.

 

Tijdens de lezing laat Stephan zien hoe het mogelijk is om het karakter, het gevoelsleven, het verleden, heden en zelfs de toekomst van iemand te lezen aan de hand van zijn gezicht, lichaamsstructuur en schedel.

De vorm van de neus en mond, de wenkbrauwen, de kaaklijn en oren, de verkleuringen en spanning van de huid, ieder plekje heeft zijn betekenis. Hoe deze snelle en leuke methode van praktische mensenkennis werkt, zal Stephan vertellen en demonstreren met mensen uit het publiek. Het is de bedoeling dat je met de kleine informatie die je die avond zal leren, jezelf en je naaste al iets makkelijker begrijpt.

Inkom: 8 €

 

Locatie lezingen:

‘Kaffee A Capella’ (1ste verd.) Godshuizenlaan 33, Gent.

Recht tegenover het Bijlokemuseum.

Op wandelafstand (±14 min.) van het station Gent Sint-Pieters.

 

Na 19:00u is er gratis parkeerplaats op de Koning Leopold II-laan ( 't Citadelpark) en op de Louis Pasteurlaan (Bijlokehof).

Beiden op wandelafstand (±7-8 min.) van A Capella.

Wie onmiddellijk een parkeerplaats wenst, kan beter gebruik maken van de parkeergarage op het Sint-Pietersplein, die bevindt zich op wandelafstand (±10 min.) van A Capella.

Meer info daarover op de site van Parkeerbedrijf Gent.

Reservaties:

ma-vr. van 15u-20u +32 495 63 00 73* of e-mail via het reservatieformulier op onze website "universeel.org".

Beperkte plaatsen! Gelieve dus vooraf en tijdig te reserveren.

De plaatsen worden altijd gereserveerd op volgorde van inschrijving!

Om praktische redenen vragen wij tevens naam & voornaam van de persoon die u zal vergezellen, te melden!

Bij voorbaat dank!

Sms'en kan ook op bovenstaand nummer.