datum: 13 december 2017

gastspreker: Leonard van hoeywegen

aanvang voordracht: 20.00 uur

VOLZET

De ziel is iets dat de meeste mensen wel aanvaarden als dat die er zeker is, maar eveneens, ondanks de erkenning, weet haast niemand hoe hij of zij de ziel dient te omschrijven en wat ze is.

Waar bevindt de ziel zich? Hoe ontstaat ze? Hoe evolueert ze? Als je deze vragen stelt zal zowat iedereen het antwoord schuldig blijven.

Tijdens deze voordracht zullen de antwoorden op die vragen gegeven worden. 

New Age, het indoctrinatie instrument van wat we de New World Order of de Illuminatie noemen, bracht de ziel sterk onder de aandacht en dan vooral met de opdeling tussen twin-flames, soulmates, devine flames, enz.

De New Age beweging die in het leven geroepen werd met als doel de mens steeds verder van zijn goddelijke bestemming en zijn ‘goddelijk Zijn’ weg te houden vertelde zoveel onzin en onwaarheden over zielsverbindingen dat iedereen op zoek gaat naar zijn twin-flame of zijn zielsverwant zonder echt te weten wat of wie ze zoeken en wat die verbindingen écht zijn. 

Tijdens deze voordracht worden de leugens van de New Age ontkracht en de sluiers over de zielsverwant- schappen weggetrokken.

Tot in detail wordt deze zeer moeilijke materie besproken en uitgelegd.

Het zal niet alleen duidelijk worden hoe de ziel gevormd wordt en hoe zielen uitgezonden worden, doch ook hoe zielen gekoppeld worden met een gezamenlijk uit te voeren taak. Het verschil tussen een levensplan en een zielstaak alsook het verschil tussen reïncarnatie en incarnatie zal verduidelijkt worden. Eveneens zal het fenomeen van de ‘ware wederhelft’ aan bod komen want velen denken hun wederhelft gevonden te hebben terwijl het over niets anders dan een gewone zielsvriend of zielsvriendin gaat. Om de thema-avond rond de ziel compleet te maken zal ook het mysterie over de ‘zielsverhuizing’ besproken worden. 

Heb je interesse om aangaande dit ingewikkeld thema, waar zoveel misverstanden bewust rond gecreëerd zijn, de werkelijkheid te vernemen of wil je, in deze tijden van noodzakelijke hereniging en éénwording, de correcte details kennen aangaande de zielsverwantschappen, dan is deze thema-avond zeker iets voor jou. 

Inkom: 8 €

 

Locatie lezingen:

‘Kaffee A Capella’ (1ste verdiep) 

 Godshuizenlaan 33, Gent.

Recht tegenover het S.T.A.M..

Op (±14 min.) wandelafstand van het station Gent Sint-Pieters.

 

Opgelet: de parkeertarieven en parkeerzones in Gent zijn gewijzigd!!       Wanneer U uw wagen parkeert, kijk dan

 goed of er een parkeermeter staat en             of U ook na 19.00 uur moet betalen!!!

Wie onmiddellijk een parkeerplaats wenst, kan gebruik maken van de parkeergarage op het Sint - Pietersplein, die bevindt zich op (±10 min.) wandelafstand  van A Capella.

Meer info daarover op de site van de stad Gent en van het Parkeerbedrijf Gent.

Reservaties:

 ma-vr. van 15u-20u +32 495 63 00 73* of e-mail via het reservatieformulier op onze website "universeel.org".

Beperkte plaatsen!

Gelieve dus vooraf en tijdig te reserveren.

De plaatsen worden altijd gereserveerd op volgorde van inschrijving! 

Om praktische redenen vragen wij tevens naam & voornaam van de persoon die u zal           vergezellen, te melden!

Bij voorbaat dank!

Sms'en kan ook op bovenstaand nummer.