datum: 10 april 2019

gastspreker: Tony Price

Aanvang lezing: 20.00 uur

Het was David Copperfield in hoogsteigen persoon die Tony Price voor eens en voor altijd “betoverde”. Tijdens een optreden van deze wereldberoemde illusionist wist Tony het meteen: “there’s no business like showbusiness!

Tony had evenwel het aangeboren talent om de illusies te doorzien. Hij begon meteen de principes - principes die vaak verband houden met psychologische aspecten van het leven - in te oefenen.                Hij bleek er een aangeboren talent voor te hebben.                                                                                      Hij werd trouwens zelf een internationaal bekende illusionist.

In 2009 begon een ander fenomeen zich aan te bieden. Tony begon op onregelmatige basis visioenen te krijgen hoe het universum in elkaar zit.                                                                                                      

Zo om de 6 maanden drong een nieuw inzicht zich op over het bestaan van universele wetmatigheden. Maar hij had geen controle over hoe sterk en wanneer een nieuw inzicht zich zou aandienen.

Tony begon stilaan in te zien dat hij voor iets anders dan voor goochelaar in de wieg was gelegd, en steeds sterker werd de drang om bij te dragen aan het vergroten van het collectief menselijk bewustzijn.           Hij zou evenwel de opgedane kennis en expertise van de voorbije 30 jaar meenemen in dit nieuwe avontuur.                                                                                                                                                  

Waar dit avontuur uiteindelijk allemaal toe zal leiden kan niemand kennen, maar: “wie nooit de grenzen opzoekt in de zoektocht naar zijn dromen, zal zijn hele leven lang niet weten hoe ver hij/zij had kunnen komen”.

Bij voldoende interesse organiseren we op woensdag 22 mei 2019, een 'one-man' show met Tony Price, een topspektakel van illusionisme.                                                                                                                                               Om u hiervoor in te schrijven vindt u een inschrijvingsstrook op onze website 'universeel.org' in de rubriek "Reserveren", met vermelding van de inkomprijs en de voorziene datum.                                          Telefonisch reserveren kan ook op het nummer  0495/63.00.73 

Inkom:        € 10

 

Locatie lezingen:

‘”Galerie-Feestzaal Dewulf” (gelijkvloers)

 Verkortingstraat, 42-44  (eenrichtingsstraat)

9040 Sint-Amandsberg - Gent.

(zijstraat van de Antwerpsesteenweg)

 

Parkeren: gratis na 19u00 

 

 

Reservaties:

Elke weekdag van 15u tot 20u via tel. +32 495 63 00 73* ook sms of 

e-mail via het reservatieformulier op onze website

"universeel.org".

Gelieve vooraf en tijdig te reserveren.

De plaatsen worden altijd gereserveerd op volgorde van inschrijving!

 

 

Om praktische redenen vragen wij tevens naam & voornaam van de persoon die u zal vergezellen,

te melden!

Bij voorbaat dank!