Nieuwsbrief 03 oktober 2011

wo. 12 okt. 2011     20:00
Kaffee A Capella (1ste verd.) Godshuizenlaan 33, Gent.

Lezing

De Nectar van de Goden

door Eric Cornand


Nectar van de GodenIn vele oude teksten en verwijzingen is er steeds weer sprake van de ‘Nectar van de Goden’. Dit zou een speciaal voedsel zijn dat de Goden tot zich namen om hun perceptie, hun bewustzijn en intuïtie te verhogen, hun weerstand tegen ziekte te verbeteren en hun kracht en jeugdigheid te behouden. Dit voedsel was tegelijk een anti-aging product en een middel dat de geestelijke vermogens deed toenemen. Het liet de aartsvaders toe om hun legendarische hoge leeftijden te bereiken en hun bloed zuiver te houden. Lees: vrij van vrije radicalen die het DNA en ander genetisch materiaal aantast en de levensspanne bekort. Lees meer...Parkeren
Na 19:00u is er gratis parkeerplaats op de Koning Leopold II-laan aan 't Citadelpark en op de Louis Pasteurlaan aan het Bijlokehof. Beiden op wandelafstand (±7-8 min.) van A Capella.
Wie onmiddellijk een parkeerplaats wenst (gezien de vervelende wegenswerken aan de R40), kan beter gebruik maken van de parkeergarage op het Sint-Pietersplein, die bevindt zich op wandelafstand (±10 min.) van A Capella. Meer info daarover op de site van het Parkeerbedrijf Gent.

 

 Sent to <<E-mail Adres>> — why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
Esoterische Vriendenkring Universeel Gent · Voorlopig postadres: · Mandekensstraat 106 · Baasrode 9200
Email Marketing Powered by MailChimp