Nieuwsbrief juni 2011

Beste <<Voornaam>>,


Nog één lezing (niet de minst belangrijkste) te gaan en de vakantiemaanden juli en augustus staan voor de deur. Iedereen kijkt vol verlangen uit naar deze periode in het jaar, want het is in die maanden dat velen van ons kunnen genieten van een welverdiend verlof. 
Ook de vriendenkring Universeel plaatst dan zijn activiteiten op een lager pitje. We grijpen de kans om ons te herbronnen, maar ook om te evalueren, vragen te stellen en bedenkingen te maken over het voorbije tweede seizoen. Een zekerheid staat vast, jullie talrijke aanwezigheid op onze lezingen en cursussen heeft ons vertrouwen alleen maar gesterkt om verder te gaan en Universeel is jullie daar heel dankbaar voor. Nu al staan een aantal nieuwe lezingen op de agenda, zodat we in september opnieuw van start kunnen gaan.  Wij staan altijd open voor jullie suggesties, ideeën enz…, laat ze ons gerust weten zodat we ze eventueel kunnen verwerken in onze programma.

Wegens de beperkingen bij onze vorige mailingprovider, zijn we overgestapt naar "Mailchimp". Voortaan kan men meer aanpassen dan het adres alleen, je kan nu ook het e-mail formaat (tekst, html of mobile) kiezen in je profiel. Zie onderaan bij "profiel wijzigen". Het in gebruik nemen van een nieuw programma vergt de nodige studie en aanpassingen, en er kan nog een en ander mislopen. Dus heb wat medelijden en geduld met de arme webmaster, a.u.b. ;)

Verder rest ons enkel nog jullie een fantastische zomer toe te wensen, lekker de batterijen opladen om daarna zo fris als een hoentje weer aan de slag te gaan.

Hartverwarmende groeten,

Veronique, Bernard, Nicole, Eric, Martine, Rudi & Marie-Christine