Beste <<Voornaam>>,

Wie heeft zich al niet afgevraagd waar die datum 21/12/2012 in Godsnaam vandaan komt?  Wat is de ware betekenis achter het verhaal van de Christus en wat is zijn verbinding met het getal 13?  Is er nog hoop voor de mensheid of stevenen we regelrecht af op het 'einde der tijden'? En is er een 'sleutel' die ons de mogelijkheid biedt om onszelf te bevrijden uit deze gekke wereld? Wat wisten de Maya's van heilige geometrie en waarom bouwden ze piramides en andere tempels?
Toverend met getallen en symbolen, toch op een duidelijke manier, laat Bart De Jonghe op 14 maart ons beter kennis maken met het scheppingsverhaal van de Maya's. Het gaat niet over een einde van de wereld, als ik dit reeds mag verklappen. Aan doem-denken doen we niet mee. Einde van de wereld? Bart weet alleen dat er sprake is over een nieuw begin!  Lees meer...

Grote of kleine conflicten, niemand wordt ervan gespaard. Maar de manier waarop we met conflicten omgaan heeft met verschillende eigenschappen en inzichten te maken. In de mini cursus Chakra's, bewustzijn en omgaan met conflicten gaat Jana Willems (voorheen Jan Willems) samen met jou naar de inhoud van conflicten kijken en hoe je naargelang je persoonlijke ontwikkeling er tot op heden op regeert. Maar ook onze zienswijze van wat conflicten werkelijk zijn en onder de loep nemen en daardoor een totale omwenteling teweeg brengen in je inzichten en toepassingen. Zowel op niveau van het denken als op niveau van energie en emotioneel gewaarzijn en de daaruit voortvloeiende handelingen. Wens je deze cursus te volgen, dat kan nog steeds. Voor meer info, klik hier.


Namens de vriendenkring heet ik u alvast van harte welkom op onze lezingen en cursussen.

warme groeten,

Veronique