Esoterische Vriendenkring “UNIVERSEEL” Gent

Website: www.universeel.org      

                                             e-mail: universeel.gent@gmail.com     

tel.: 0032 . 495 / 63.00.73  

                               Nieuwsbrief: Januari 2013

 

 

OPGELET!! Daar "A Capella" nog gesloten is op 09/01/2013 wegens verlof,is de hieronder vermelde voordracht verplaatst naar 16/01/2013.  


"Moeilijke tijden, een gouden kans"


Datum: 16 januari 2013

Spreker: Geert De VleeschouwerMoeilijke tijden zijn van immense betekenis voor die durvers van zielen die zich nooit druk maken om het respekt van de maatschappij, voor diegenen die niet bezorgd zijn over wat anderen van hen denken, voor diegenen die alleen dat doen waarvan zij vinden dat het juist voelt om dat te doen.
Voor die mensen zijn moeilijke tijden goud waard, want de maatschappij davert op haar grondvesten.
De gevestigde waarden zoals het geldsysteem, de energievoorziening, de kerk, het milieu, de economie, het onderwijs, de voedselvoorziening en de gezondheidszorg zijn aan het uiteenvallen. Ze kunnen niemand meer veroordelen, ze zijn zélf veroordeeld. Ze kunnen niet meer zeggen tegen anderen dat ze fout zijn, ze zijn zélf fout.
Het durvende individu kan deze opportuniteit gebruiken om voorbij de mind te gaan. Diegenen die gehoorzamen aan de mind en vasthouden aan gevestigde waarden staan nu voor harde tijden.
De spreker zal het ook hebben over complementaire munten (er zijn er duizenden wereldwijd), waarvan LETS - 
www.letsvlaanderen.be - in onze streek het meest bekend is.
Geld dient eigenlijk een ruilmiddel te zijn, ter waardering van ieders talent. Toch is het geldsysteem verworden tot een globaal casino, waar het geld steeds maar in die ene richting, naar boven toe, blijft stromen.
De financiële elite, private bankiers waarvan de Rothchilds de meest bekende zijn, bezitten naar schatting om en bij de 72 miljoen dollar per wereldburger....

 

 

 

Inkom: 8 €

 

Locatie lezingen: ‘Kaffee A Capella’ (1ste verd.) Godshuizenlaan 33, Gent. Recht tegenover het Bijlokemuseum. 
Op wandelafstand (±14 min.) van het station Gent Sint-Pieters. 


Na 19:00uis er gratis parkeerplaats op de Koning Leopold II-laan ( 't Citadelpark) en op de Louis Pasteurlaan (Bijlokehof). Beiden op wandelafstand (±7-8 min.) van A Capella.
Wie onmiddellijk een parkeerplaats wenst (gezien de vervelende wegenswerken aan de R40), kan beter gebruik maken van de 
parkeergarage op het Sint-Pietersplein, die bevindt zich op wandelafstand (±10 min.) van A Capella. Meer info daarover op de site van Parkeerbedrijf Gent.

 

Reservaties:
ma-vr. van 15u-20u  +32 495 63 00 73* of e-mail via·
reservatieformulier (Nicole)

Beperkte plaatsen! Gelieve dus vooraf en tijdig te reserveren. De plaatsen worden altijd gereserveerd op volgorde van inschrijving! Om praktische redenen vragen wij tevens naam & voornaam van de persoon die u zal vergezellen, te melden! Bij voorbaat dank! Sms'en kan ook op bovenstaand nummer.