Nieuwsbrief: november 2013

Voordracht: "Stille wenken van ingewijden"

Datum: 20 november 2013

Gastspreker: Lode Driscart

Aanvang voordracht: 20u00

"Ingewijden beoordelen het lagere met de maatstaf van het Hogere; wetenschappers beoordelen het Hogere met de beperkingen van het lagere".

 

Ingewijden hebben ons steeds hemelse geschenken meegebracht en uitgedeeld, ze hebben ons alles gegeven.

Indien wij deze geschenken niet aanvaarden en ter plaatse blijven trappelen zullen

zij, ondanks al hun inspanningen en opofferingen, alles terugnemen en ons als wees achterlaten.

 

De Kosmische Orde stuurt ons regelmatig Heiligen, Wijzen, Ingewijden en Meesters, om ons in onze spirituele evolutie te helpen en bij te staan, maar als we niet willen luisteren zullen wij andere leermeesters tegenkomen onder de vorm van tegenspoed, mislukking, ziekte, armoede, miserie, ontgoocheling ... en deze instructeurs zullen onverbiddelijk zijn.

 

Indien wij geen gevolg geven aan deze boodschap, zal het beest zijn macht verder verspreiden en zal niets van het goede overblijven.

Het beest dirigeert momenteel alles mechanisch en automatisch, het wil een tijdperk van namaakmensen, robots en zombies en wanneer we onze ogen durven openen is het heel goed bezig.

 

De laatste boodschap van de Ingewijden luidt als volgt:

"Leef zoals broers en zusters en reik elkaar de hand, heb elkaar lief en herstel het Koninkrijk van God op aarde zoals in het vroegere Satya-yuga tijdperk en later in het tijdperk van Ram".

Wie zich niet in dienst stelt van het licht, stelt zich noodzakelijkerwijs in dienst van de duisternis.

Deze wet is onverbiddelijk. Vrijwillig of niet, bewust of niet, als je niet voor de Hemel kiest, begeef je je automatisch op weg naar de duisternis.

 

Zolang de liefde afwezig is zullen er religies en systemen bestaan die de mens nooit naar God kunnen leiden.

Wanneer de liefde aanwezig is, zal er geen uiterlijke religie, met al haar praal en rituelen, meer nodig zijn, want de religie zal in ons binnenste gegrift zijn en zich uiterlijk manifesteren in goedheid, zachtheid, vrede, harmonie, uitstraling en licht.

 

Niemand kan ongedaan maken wat de Kosmische Orde voor de kinderen van God heeft voorbereid.

 

Inkom: 8 €

 

Locatie lezingen: "Kaffee A Capella" (1ste verd.) Godshuizenlaan 33, Gent.               Recht tegenover het Bijlokemuseum.

Op wandelafstand (±14 min.) van het station Gent Sint-Pieters.

Na 19:00u is er gratis parkeerplaats op de Koning Leopold II-laan ( 't Citadelpark) en op de Louis Pasteurlaan (Bijlokehof). Beiden op wandelafstand (±7-8 min.) van A Capella.

Wie onmiddellijk een parkeerplaats wenst, kan beter gebruik maken van de parkeergarage op het Sint-Pietersplein, die bevindt zich op wandelafstand (±10 min.) van A Capella.          

Meer info daarover op de site van Parkeerbedrijf Gent.

 

Reservaties:

ma-vr. van 15u-20u +32 495 63 00 73* of e-mail via reservatieformulier Beperkte plaatsen! Gelieve dus vooraf en tijdig te reserveren.      

De plaatsen worden altijd gereserveerd op volgorde van inschrijving!

Om praktische redenen vragen wij tevens naam & voornaam van de persoon die u zal vergezellen, te melden! Bij voorbaat dank.

Sms'en kan ook op bovenstaand nummer.

 

 

                                                      Tot op de voordracht.

                                                      UNIVERSEEL - Esoterische Vriendenkring - Gent.